Pagina's

Vergroten

Klik op de foto's om deze te vergroten

woensdag 23 januari 2013

Tiengemeten








Hoe koud het ook was afgelopen Zaterdag toch maar op pad met de auto , onderweg een korte wandeling bij de Tiengemeten maar bij dit aanzien schieten toch bijna de tranen in je ogen arme beesten     !!

donderdag 17 januari 2013

Stil en verlaten


















Stil en verlaten zo lig alles erbij in onze wijk .
Vanmorgen om 6.00 uur toen ik naar buiten keek was het bijna spookachtig buiten niemand op straat overal witte draden gevormd door de mist maar na uren binnen zitten besloot ik toch maar een klein rondje te maken door de wijk.

maandag 14 januari 2013

Rondje Alblasserwaard


Wie houd je tegen op op zo'n mooie Zondag morgen als gisteren koud en kil de auto te pakken en een mooie tocht te maken door de Alblasserwaard .






 Dit huis staat te koop op De Donk lekker veder dromen toch ?






Prachtig weer kijken al weer uit naar morgen misschien wel sneeuw ? Maar als het zo blijf als de afgelopen dagen prima weer hoor !



maandag 7 januari 2013

Rockanje

Mijn voornemes voor 2013 om niet meer naar de weermannen te luisteren ! als we het moesten geloven gisteren een somberde dag , grijze dag , weinig zon daarom besloten we vol goede moed en voornemens naar het strand te gaan .

Dit was het bij aankomst maar we waren blij met deze mooie lucht hoor , deze veranderde snel naar een zonnige lucht wat een prachtige dag .















 Al deze foto's heb ik gemaakt met mijn nieuwe lens Canon 50 mm 1.2 .

woensdag 2 januari 2013

Westervelde














Met de kerst naar Westervelde wat een prachtige plaats en wat een ruimte en rust ik zal daar toch wel kunnen wennen hoor !